Nijmegen, Nederland
+31618154242
gijs@soundseekers.nl

Diensten

Geluidsopname (op locatie)

Of het nu gaat om een interview op locatie, special effects voor film, of een nieuw album voor een band. De impact die je ermee realiseert staat of valt met goed geluid. Ik neem het voor je op. Bij je thuis, in mijn studio of op welke plek maar nodig is voor het beste resultaat. Mijn specialiteit is opname op locatie.

Audio branding

Een krachtige tune voor een videopresentatie, de juiste muziek voor winkelbezoekers, of de geluiden in een smartphone-app. We ontwikkelen ze tegelijk maken en laten ze aansluiten bij de identiteit en kernwaarden van je merk of organisatie. Dat begint met een audio-logo (dat ‘deuntje’ waaraan je te herkennen bent). Aanvullend op je visuele huisstijl ontwikkel ik vervolgens een audio-huisstijl. Hierin staat beschreven hoe geluid en muziek voor jouw merk of organisatie moet klinken. Wat voor klanken? Welke instrumenten? Wat voor sfeer? Welk ritme? Alles in lijn met wat jij uit wilt stralen.
Lees hier meer over audio-branding

Sound design

Soms zoek je een specifiek geluid om een bepaalde boodschap over te brengen, maar bestaat dat geluid nog niet. Dan maken we het gewoon! Met met behulp van geluidseffecten, opnamen en bewerking in de computer creeëren we elk doelgeluid.

Compositie

Muziek kan emoties teweeg brengen en gedachten beïnvloeden. Wil je dat gericht sturen, dan kan compositie op maat een oplossing zijn. Omdat dat bestaande lied net wat te druk klinkt, of je net even een andere melodie nodig hebt.

Voice-over

Op zoek naar een warme Brabantse mannenstem? I’m your man! 😉 En mocht mijn stem niet bij je merk, docu of reclame passen, dan heb ik de beschikking over voldoende andere stemmen in mijn netwerk. Of misschien nemen we wel iemand uit je eigen organisatie op?

Audio-enhanced learning

Muziek op maat en advies voor een betere leerbeleving en meer trainingsrendement.

Zoek je iets maar staat het er niet bij? Bel of mail me, als het met geluid te maken heeft kan ik het vast voor je doen!