Nijmegen, Nederland
+31618154242
gijs@soundseekers.nl

Diensten

Podcasting

Heb jij een verhaal te vertellen dat de hele wereld moet horen? Podcasts zijn hot en happening! Ik kan ze voor je maken van format en script van de podcast tot opname, mixage en publicatie. En zoek je er nog een presentator bij? Dan doe ik dat er graag bij. Lees hier meer over podcasting.

Geluidsopname (op locatie)

Of het nu gaat om een interview op locatie, een livestream voor klanten of medewerkers, of een nieuw album voor een band. De impact die je ermee realiseert staat of valt met goed geluid. Ik neem het voor je op. Bij je thuis, in mijn studio, op je filmset, bij je bedrijf, of op welke plek maar nodig is voor het beste resultaat. Mijn specialiteit is opname op locatie, podcast-opname en setgeluid voor films.

Audio branding / sonic branding

Een krachtige tune voor een videopresentatie, de juiste muziek voor winkelbezoekers, of de geluiden in een smartphone-app. We ontwikkelen ze tegelijk maken en laten ze aansluiten bij de identiteit en kernwaarden van je merk of organisatie. Dat begint met een audio-logo (dat ‘deuntje’ waaraan je te herkennen bent). Aanvullend op je visuele huisstijl ontwikkel ik vervolgens een audio-huisstijl. Hierin staat beschreven hoe geluid en muziek voor jouw merk of organisatie moet klinken. Wat voor klanken? Welke instrumenten? Wat voor sfeer? Welk ritme? Alles in lijn met wat jij uit wilt stralen.
Lees hier meer over audio-branding

Sound design & foley

Soms zoek je een specifiek geluid om een bepaalde boodschap over te brengen, maar bestaat dat geluid nog niet. Dan maken we het gewoon! Met met behulp van geluidseffecten, opnamen en bewerking in de computer creeëren we elk doelgeluid en belangrijker: elke sfeer die jij met je mediaproductie wilt bereiken.

Compositie

Muziek kan emoties teweeg brengen en gedachten beïnvloeden. Wil je dat gericht sturen, dan kan compositie op maat een oplossing zijn. Omdat dat bestaande lied net wat te druk klinkt, of je net even een andere melodie nodig hebt die past bij jouw boodschap.

Voice-over

Op zoek naar een warme Brabantse mannenstem? I’m your man! En mocht mijn stem niet bij je merk, docu of reclame passen, dan heb ik de beschikking over voldoende andere stemmen in mijn netwerk. Of misschien nemen we wel iemand uit je eigen organisatie op?

Sound Seekers · Voice over demo Gijs de Bakker 2022

Zoek je iets maar staat het er niet bij? Bel of mail me, als het met geluid te maken heeft kan ik het vast voor je doen!